24 Април, 2020 17:20 1 074 1

Барселона с 5 варианта, ако не подпише с Лаутаро Мартинес

  • вернер-
  • барселона-
  • мартинес-
  • план б-
  • трансфер-
  • ейбрахам

Тимо Вернер, Тами Ейбрахам, Александър Исак, Джонатан Дейвид и Виктор Осимен са план "Б" за каталунците

Барселона с 5 варианта, ако не подпише с Лаутаро Мартинес - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският ежедневник „Mundo Deportivo”разработи материал с потенциалните трансферни цели на Барселона, ако Лаутаро Мартинес не се озове на „Камп Ноу”. Както е известно, Мартинес е силно желан от каталунския клуб, а неговата освобождаваща клауза от договора в Интер е 111 милиона евро. Луис Суарес вече е на 33 години и ръководството на „блаугранас” търси негов заместник.

Тимо Вернер, Тами Ейбрахам, Александър Исак, Джонатан Дейвид и Виктор Осимен са под план Б за Барса.

Вернер се отличава със страховита скорост и страхотен завършващ удар, който тормози голям набор от вратари в Бундеслигата. РБ Лайпциг се характеризира с открит стил, в който Тимо е с главна роля.

Ейбрахам – водещият голмайстор на Челси също е в листата на Барса. За него клубът може да предложи Фелипе Коутиньо, който е обект на желание от „сините”.

Исак – 14 гола в Реал Сосиедад през този сезон, който му е и дебютен. Неговата клауза е 70 милиона евро, а неговите 20 години предвещават страхотно бъдеще.

Дейвид – 20-годишният канадец води атаката на белгийския Гент и вкара 23 гола, правейки и 10 асистенции.

Осиман – 21-годишният стрелец пък има 18 гола с екипа на Лил през този сезон, като е в основата на доброто представяне на „песовете”, които са в топ 4 на Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зидан

    2 1 Отговор
    който и да вземат ще си останат вечно втори