Last news in Fakti

25 Април, 2020 18:11 1 687 2

Борис Джонсън подкрепя плановете за подновяване на спорта във Великобритания

  • спорт-
  • великобритания

Джонсън е получил в детайли информация за плановете, като според медиите на Острова самият той смята, че подновяването на спорта ще бъде ключово за повишаване на морала на нацията

Борис Джонсън подкрепя плановете за подновяване на спорта във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е бил запознат с плановете за завръщане на Премиършип като изцяло телевизионен продукт ''в рамките на няколко седмици''.

Джонсън е получил в детайли информация за плановете, като според медиите на Острова самият той смята, че подновяването на спорта ще бъде ключово за повишаване на морала на нацията.

Очаква се и други популярни спортове във Великобритания като крикет, тенис и конни надбягвания да бъдат подновени след одобрението на правителството.

За Висшата лига по футбол остава в сила идеята за мачове при закрити врата и то на предварително одобрени стадиони, които да посрещат повече мачове в един ден.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😃,,кеф

    5 0 Отговор
    Редно е !!! само да стане !
  • 2 Опа

    0 0 Отговор
    Тоя пак започна с глупостите! Е в крайна сметка е добре да погледаме някой и друг мач! Да му мислят играчите, маи в Франция си имаме един пътник вече