Last news in Fakti

27 Април, 2020 16:45 933 0

Бейл не възнамерява да напуска Реал Мадрид

  • бейл-
  • напускане-
  • желание-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • договор-
  • изпълняване

Уелсецът има договор до лятото на 2022 година и в момента намерението му е да го изпълни

Бейл не възнамерява да напуска Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл не планира да напуска Реал Мадрид през това лято. Уелсецът е един от онези, от които „кралете“ искат да се отърват през следващия трансферен прозорец, но Бейл е много ясен, че не планира да се мести от Мадрид. Уелсецът има договор с Реал Мадрид до лятото на 2022 година и в момента намерението му е да го изпълни.

Бейл заедно с Еден Азар получава най-голяма заплата в Реал Мадрид и от тази гледна точка испанският клуб иска да го продаде. Неговото годишно възнаграждение възлиза на 14,5 милиона евро. Освен това уелсецът не попада в плановете на старши треньора Зинедин Зидан за следващия сезон.

Бейл е прекарал повече време на пейката или е бил контузен през този сезон, отколкото на терена. Ситуация, която изглежда не се подобрява, защото Зидан не харесва отношението на уелсеца към тренировките и мачовете на отбора.

Гарет Бейл беше много близо до това да напусне „Сантиаго Бернабеу“ и през миналото лято, но в крайна сметка остана в Реал Мадрид, защото не остана доволен от условията, които му предложиха от Китай.

Според различните информации, съществува възможност Бейл да премине в Нюкасъл или Евертън, а другите хипотетично дестинации за него са Китай или САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА