Last news in Fakti

6 Май, 2020 16:02 3 309 2

Джокович призна пред Шарапова: Бях пиян на мач

  • джокович-
  • признание-
  • среща-
  • вечеря-
  • шарапова-
  • пиянство-
  • уимбълдън

"Тъкмо бях спечелил Уимбълдън и трябваше да играя за Купа Дейвис", призна сръбският тенисист

Джокович призна пред Шарапова: Бях пиян на мач - 1
Снимка: БГНЕС

Две от най-големите звезди на съвременния тенис - Новак Джокович и Мария Шарапова, проведоха общ разговор посредством Инстаграм, който продължи над един час. В него те обсъдиха различни теми, като разкриха любопитни подробности от кариерите си.

Шарапова започна с това как двамата са се запознали в младежките си години. "Аз бях млада, ти също, много преди да спечелиш титла от Големия шлем. Мисля, че играхме смесени двойки един срещу друг и ти каза, че ако победиш, ще трябва да платя за вечеря. Аз си казах: "ОК, кое е това момче?" А ти победи и заяви: "Ще вечеряме довечера, ще отидем в японски ресторант". "Сериозен ли си?", попитах аз. Все пак го направихме, вечеряхме заедно. Ти извади стар фотоапарат на "Кодак" и помоли сервитьора да ни направи снимка. И ето ни тук сега, тогава се държеше като фен. Сякаш бях продадена на търг за тази вечеря. Въобще не помня с кого играхме, но помня вечерята и старомодния фотоапарат", разказа рускинята.

Ноле пък разказа за случая, в който е бил пиян на корта. Става въпрос за мач на двойки от Купа "Дейвис" през 2011 година. "Тъкмо бях спечелил "Уимбълдън" и бях сбъднал всичките си мечти. Пътувах и бях с отбора, но помолих да не играя нито един официален двубой през въпросния уикенд, в който Сърбия се изправи срещу Швеция. В крайна сметка ме накараха да играя на двойки в събота. Нека кажем, че във въпросната среща не виждах ясно топката. Няма да издам нищо повече", призна си той.

Бившата тенисистка не пропусна да се пошегува на няколко пъти с доскорошния си колега. "Гледах те как като млад играч се мъчеше на клей и с дължината на твоите мачове. Чудех се дали някога ще се вземеш в ръце", каза му тя, като също така му предложи да обнови начина, по който я имитира, защото е променила техниката си при сервис. Джокера се съгласи и я увери, че това е следващото нещо, с което ще се захване. Двамата назоваха и какви суперсили биха искали да имат. "Телепортация, тъй като съм уморен от пътуванията. Също така летене - искам да видя света от птичи поглед", избра си световният номер 1. "Невидимост, в мен живее малък Шерлок Холмс. Няма да е за шпионаж, просто не искам другите да ме виждат", пък беше отговорът на Шарапова.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nos te amamos!

    3 0 Отговор
    Тия двамката нещо, а?

    Коментиран от #2

  • 2 Натам

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Nos te amamos!":

    Работата отива , на скрий скрий салама.