Last news in Fakti

7 Май, 2020 17:25 1 402 0

Клей Томпсън: Славните години на Голдън Стейт не са отминали

  • голдън стейт-
  • нба-
  • доказване-
  • години-
  • отминали времена-
  • томпсън

"Не е нужно да доказвам нищо повече, нали знаете?", попита баскетболистът

Клей Томпсън: Славните години на Голдън Стейт не са отминали - 1
Снимка: БГНЕС

Клей Томпсън няма търпение да покаже на критиците, че славните години на Голдън Стейт Уориърс не са приключили. "Войните" в момента разполагат с най-слабия баланс в лигата, но според Томпсън това ще се промени следващия сезон.

"Просто ме убива отвътре, когато другите отбори говорят толкова самоуверено и си мислят, че династията ни е приключила", каза стрелецът

30-годишният Томпсън ще се завърне на пълни обороти следващия сезон, като заедно със Стеф Къри, Андрю Уигинс и някой от топ изборите в Драфт 2020 могат да предоставят още от уменията си на "войните".

"Имам толкова много да дам на тази игра още, но търпението изгражда характера. Не е нужно да доказвам нищо повече, нали знаете? Три титли, няколко участия в "Мача на звездите". Просто съм нетърпелив да докажа на всички, че грешат", закани се Томпсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА