Last news in Fakti

9 Юни, 2020 16:15 1 501 0

БФС глоби собственика на Септември

  • чандъров-
  • наказание-
  • глоба-
  • обида-
  • бфс-
  • втора лига-
  • септември

Дисциплинарната комисия иска 1250 лв. от Румен Чандъров, защото е нанесъл обиди към ръководството на БФС

БФС глоби собственика на Септември - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към БФС наложи глоба от 1250 лева на собственика на Септември София Румен Чандъров. Причината е „нанесени обиди в средствата за масова информация към ръководството на БФС“.

Както е известно, Чандъров изрази бурно недоволството си от предсрочното завършване на Втора лига, което доведе до липсата на шанс за неговия тим да се пребори за място в елита.

Сред останалите наказания правят впечатления такива по 500 лева за ЦСКА, Ботев Враца и Берое, свързани с неправилно подадена информация за местонахождение към Антидопинговия център.

ЦСКА е наказан и с още 1000 лева за обидни и нецензурни скандирания.

Ето и всички наказания:

Дисциплинарна комисия

Решения  -  09.06.2020 г.

По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение, на основание чл.45а от ДП /2019/2020/ – ДК наказва  ПФК „ЦСКА-София“ гр. София с имуществена санкция в размер на 500 лева.

По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение, на основание чл.45а от ДП /2019/2020/ – ДК наказва  ПОФК „Ботев“ гр. Враца с имуществена санкция в размер на 500 лева.

По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение, на основание чл.45а от ДП /2019/2020/ – ДК наказва  ПФК „Берое“ гр. Стара Загора с имуществена санкция в размер на 500 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА