Last news in Fakti

10 Юни, 2020 16:19 1 173 2

Треньорът на Етър: Сега е време за мъже!

  • петков-
  • треньор-
  • мъжество-
  • етър-
  • дунав-
  • интервю-
  • сайт

"Разполагам с истински мъжкари, които са готови да защитават своята чест и честта на Етър", заяви Петко Петков

Треньорът на Етър: Сега е време за мъже! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Етър Петко Петков даде интервю пред клубния сайт, в което сподели очакванията си за утрешния мач срещу Дунав. Двубоят от 26-ия кръг на efbet Лига ще се проведе на стадион "Ивайло" във Велико Търново и е с начален час 20:30.

Г-н Петков, какво да очакваме от мача Етър – Дунав?

– Тежък двубой, в който срещаме един от отборите, замесени в борбата за оцеляване. Надявам се да дадем максимума от себе си и да спечелим.

Двата отбора в сходни позиции и състояние.

– Да, прави чест на футболистите и от двата отбора, че загърбват проблемите в клубовете си и дават всичко от себе си на терена.

Каква е настройката сред играчите за този важен мач?

– Имаме пробойна в кораба, напуснаха ни двама футболисти – Краси Станоев и Сашо Дюлгеров по различни причини. Когато сме в затруднено положение, в Етър останаха мъжете. Така че разполагам с истински мъжкари, които са готови да защитават своята чест и честта на Етър. На мен ми трябват играчи с чисти глави, желанието на двамата беше да напуснат отбора. Всеки има право на решение, те взеха своето решение. При всички случаи това влияе негативно на отбора, но отново ви казвам: сега е време за мъже в Етър и не всичко на този свят е пари.

Смятате ли, че отборът ще е още по-готов кондиционно след първия мач с Локо Пд?

– Надявам се да навлизаме във форма, защото времето за подготовка беше малко. От два дни пълноценно тренира и Фло Боджадж, той е силна фигура за нас. Той е изключително достоен човек, даде дума, че ще защитава Етър до края на договора си. Ясно е, че още не е готов за мача утре, но ще бъде в групата.

Мачът е част от кампанията за подпомагане на Етър. Ще разчитате ли да дойдат тези 3000 зрители, колкото са разрешените билети от квотата?

– Разбира се! Ние разчитаме изключително много на подкрепата на нашите верни фенове. Виждате каква е реакцията на хората, които обичат Етър, има дарителска кампания, в която много хора откликват да помогнат в този момент. Етър е отбор с традиции и вярна публика и вярвам, че те ще бъдат нашият 12-и играч


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    3 1 Отговор
    Дано да не са мушмороци като в Левски.Събрахме им милиони ,а те се влачат по терена като бити псета.
  • 2 пари няма

    1 0 Отговор
    и Балъка избяга!Като ``оправи``Черноморец``,и вие се на ред!Жалко...