12 Юни, 2020 01:00 3 287 0

Ето'о: Казах на Шави да се връща по най-бързия начин в Барселона

  • меси-
  • суарес-
  • ето'о-
  • шави-
  • завръщане-
  • треньор-
  • съвет-
  • барселона

"Той трябва да се завърне, докато Меси е още там", заяви бившият нападател на каталунците

Ето'о: Казах на Шави да се връща по най-бързия начин в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Самуел Ето'о е посъветвал бившия си съотборник Шави Ернандес да се връща възможно най-бързо в Барселона, докато Лионел Меси все още играе професионален футбол. Бившият халф е с легендарен статус от 17-те си години при каталунците, а сега е треньор на Ал-Садд и е често свързван с поста в испанския колос.

"Казах на Шави, че каквото и да се случва, той трябва бързо да се върне в Барса. Казах му също така, че трябва да го направи, докато "Бога на футбола" все още е там. Двамата са играли заедно и ще им бъде далеч по-лесно да се приспособят един към друг, отколкото при всеки друг човек", каза бившият нападател в интервю за "Радио Каталуня".

Ето'о добави, че Луис Суарес няма да бъде заместен лесно, дори и Барса да привлече Лаутаро Мартинес.

"Обожавам Суарес. Той твори своя собствена история с Барселона. И двамата имаме късмет, че сме играли за толкова голям клуб. Луис си е Луис и той е един от най-добрите нападатели в света. Очевидно е, че Барса се нуждае от подсилване на поста, но това не означава, че трябва да се разделят с един генерал. Луис е генерал и капитан, който не може да бъде понижен", продължи африканецът.

"Лаутаро прави всичко отлично, но хората имат навика да забравят близката история. Луис направи много и няма как да не му се признае. Не бива нито да странят от нови играчи, нито да забравят най-добрите".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА