Last news in Fakti

11 Юни, 2020 12:45 1 439 1

Ибрахимович: Това не е моят Милан!

  • ибрахимович-
  • каране-
  • газидис-
  • изпълнителен директор-
  • милан-
  • страст

Шведът се скарал на изпълнителния директор на "росонерите" Иван Газидис

Ибрахимович: Това не е моят Милан! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Милан Златан Ибрахимович поставил под съмнение работата на изпълнителния директор Иван Газидис, пишат водещите италиански издания днес. Това се случило вчера по време на среща между клубния шеф и няколко представители на футболистите.

Въпреки че играчите на отбора се съгласили с предложението техните заплати за април да бъдат намалени с 50%, те възнегодували от момента на провеждане на срещата, както и от отдалечеността на Газидис от тях, като не го били виждали от 4 май. Най-деен бил 38-годишният нападател.

“Защо те нямаше толкова дълго и се появяваш 48 часа преди полуфинала за Купата? Това не е същият Милан отпреди, има твърде много несигурност. Това вече не е моят Милан, няма никакъв проект. Щом съм тук, то е само заради моята страст”, заявил Ибрахимович според “Гадзета дело спорт” и “Кориере дело спорт”.

“Да, вярно е, Милан не е това, което беше, що се отнася до успехи и финанси”, съгласил се Газидис, който уверил футболистите за намерението на собствениците от “Елиът” да възродят клуба и за тяхната солидарност в периода на глобална криза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цапето

    0 2 Отговор
    На калпав нали знаеш,какво му пречи?