Last news in Fakti

12 Юни, 2020 16:14 1 577 0

БФС с важно съобщение към родните тимове

  • съобщение-
  • писмо-
  • фифа-
  • футболисти-
  • право-
  • клубове-
  • бфс-
  • правила

Във футболната ни централа е пристигнало писмо от ФИФА

БФС с важно съобщение към родните тимове - 1
Снимка: БГНЕС

На спешна среща днес, 12 юни, ръководството на БФС разгледа подробно инструкциите на ФИФА за въвеждане на временни промени в трансферния правилник и на свой ред отправи уточняващи въпроси до световната футболна централа относно точните и конкретни процедури, които трябва да се спазват по отношение на изискванията на временните трансферни правила. Това съобщиха от футболната ни централа, информирайки, че в понеделник ще бъдат обявени решения.

Цялото съобщение от БФС: 

Българският футболен съюз информира футболните клубове, че в централата постъпи циркулярно писмо №1720 от ФИФА, касаещо установяването на временни изменения в трансферния правилник, наложени от пандемията от COVID-19, и осигуряването на възможност на футболистите да играят официални мачове за три (вместо за два) различни клуба в рамките на спортно-състезателния сезон 2019/2020 г.

На спешна среща днес, 12 юни 2020 г., ръководството на БФС разгледа подробно инструкциите на ФИФА за въвеждане на временни промени в трансферния правилник и на свой ред отправи уточняващи въпроси до световната футболна централа относно точните и конкретни процедури, които трябва да се спазват по отношение на изискванията на временните трансферни правила.

Ръководството на БФС уведомява футболните клубове, че в понеделник, 15 юни 2020 г., ще публикува официално решенията си, произтичащи от циркулярно писмо 1720 на ФИФА. Дотогава в сила ще продължава да е в момента действащият трансферен правилник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА