Last news in Fakti

13 Юни, 2020 01:15 1 362 2

Ибрахимович все пак ще остане в Милан до края на сезона

  • оставане-
  • договор-
  • газидис-
  • милан-
  • желание-
  • ибрахимович

Желанието на шведа е да помогне на тима до последния му мач за кампанията

Ибрахимович все пак ще остане в Милан до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Милан Златан Ибрахимович няма да бърза да си тръгне от тима и ще остане на “Джузепе Меаца” поне до края на настоящия сезон, пише “Ла Република”. Въпреки конфликта с изпълнителния директор Иван Газидис отпреди два дни, 38-годишният играч е съгласен да удължи до края на август своя договор, който изтича през този месец. Нападателят иска да помогне на отбора до последния му мач за кампанията.

Междувременно, “Тутоспорт” твърди, че клубното ръководство и дори Ралф Рангник нямат против Ибрахимович да продължи да бъде част от тима и през следващия сезон. Той обаче бил сигурен в своето напускане, като най-вероятният му следващ отбор е Хамарби. Има вариант Златан да остане в Италия и да подпише с Наполи, Болоня или Монца. Според “Тутомеркатоуеб” пък голмайсторът иска възможно най-скоро да обсъди бъдещето си с клуба, като ще настоява за 4 млн. евро годишна нетна заплата, за да преподпише.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    1 0 Отговор
    С 4 млн на година само самолета си не може да поддържа камо ли светски купони да вдига😂
  • 2 Какво само го пишете

    1 1 Отговор
    Този неориентирания.