Last news in Fakti

16 Юни, 2020 20:04 1 547 0

Едвин Джеси: Няма да ходя да преговарям с Бешикташ

  • джеси-
  • отричане-
  • преговори-
  • трансфер-
  • бешикташ-
  • цска

"В момента съм концентриран върху мачовете си за ЦСКА", заяви крилото на "червените"

Едвин Джеси: Няма да ходя да преговарям с Бешикташ - 1
Снимка: БГНЕС

Офанзивният футболист на ЦСКА Едвин Джеси коментира пред турските медии за евентуален бъдещ свой трансфер в Бешикташ. Ганаецът говори пред Radyospor и отрече, че ходи на преговори в Истанбул.

"В България съм в момента. Това, че в четвъртък ще ходя в Истанбул, не е истина. Животът ми в България минава добре. Първенството започна отново. Изиграхме първия си мач преди два дни и завършихме 1:1", сподели Джеси.

"Турското първенство наистина е много добро, така че за мен е опция да играя в Турция. Имам приятели, които играят там и чувам много неща от тях. Чух, че турските фенове са страхотни. Разговарям с играчи на Кайзериспор и Малатияспор - Бернар Менса и Африйе Акуа. Мениджърът ми работи с някои играчи, които играят в Турция. В момента съм концентриран върху мачовете си за ЦСКА. Ще помисля за това в края на сезона, може да дойда тази година в Турция", допълни футболистът.

"Въобще не съм сигурен, че ще стане този трансфер в Бешикташ след края на сезона, но може и да отида", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА