30 Юни, 2020 17:56 1 577 0

Договорът между Алегри и Ювентус изтече

  • договор-
  • алегри-
  • ювентус-
  • преговори-
  • свобода

От утре специалистът ще може свободно да преговаря с други клубове

Договорът между Алегри и Ювентус изтече - 1
Снимка: БГНЕС

Договорът на Масимилиано Алегри изтича днес и от утре той може да поеме друг клуб. Наставникът напусна "бианконерите" миналото лято, но контрактът му с шампиона на Италия продължи за още 12 месеца.

Алегри избра да си почине в този период и да получи годишната си заплата, която е в размер на 7 милиона евро. Сега той спокойно може да преговаря за нова работа. Ако някой клуб искаше да го привлече досега, трябваше да преговаря с Юве за неустойка. Треньорът изведе Ювентус до пет титли в Италия и два финала в Шампионската лига.

Интересът към специалиста е голям, но той показа, че ще чака подходящата оферта. Един от най-често спряганите отбори за бъдещето му е Пари Сен Жермен. Друг клуб е Манчестър Юнайтед, но след резултатите на тима напоследък, Оле Гунар Солскяер най-вероятно ще има доверието на ръководството на "червените дяволи" поне още известно време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА