Last news in Fakti

30 Юни, 2020 19:56 1 411 0

Алексис Санчес се връща в Юнайтед

  • наем-
  • неразбирателство-
  • манчестър юнайтед-
  • връщане-
  • удължаване-
  • интер-
  • санчес

"Червените дяволи" и Интер не успяха да се разберат за удължаването на срока на неговия наем до края на сезона

Алексис Санчес се връща в Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Алексис Санчес ще се прибере в Манчестър още през тази седмица, след като Юнайтед и Интер не успяха да се разберат за удължаването на срока на неговия наем до края на сезона. Въпреки че чилиецът имаше проблеми с контузии и започна само в три мача в Серия "А", директорът на нерадзурите" Бепе Марота потвърди, че клубът иска да задържи играча на "червените дяволи" до края на кампанията. Според "Сън" обаче от "Олд Трафорд" не са се съгласили на това, тъй като Интер е директен конкурент на английския клуб в Лига Европа.  

В случай че тимът на оле Гунар Солскяер не успее да се класира за Шампионската лига през първенството, то вторият по сила евротурнир ще придобие огромно значение за клуба.

Иначе Юнайтед продължава да се опитва да намери купувач на Санчес, за да се спаси от огромната заплата на чилиеца.

Вчера "Гадзета дело Спорт" излезе с друга информация, която гласеше, че Юнайтед ще пусне Санчес да доиграе сезона в Серия "А", но не и да участва в мачовете от Лига Европа. Оригиналният договор за наем между двата клуба изтича днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА