Last news in Fakti

1 Юли, 2020 16:27 1 384 0

Златан Ибрахимович се завръща за Милан

  • спал-
  • завръщане-
  • контузия-
  • коронавирус-
  • ибрахимович-
  • милан

Шведът попадна в групата на "росонерите" за мача със СПАЛ

Златан Ибрахимович се завръща за Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович се завръща в групата на Милан за двубоя срещу СПАЛ от 29-ия кръг на Серия А. През последните седмици шведът се възстановяваше от контузия в прасеца.

Ибрахимович все още не е играл за „росонерите“ от подновяването на футбола в Италия. В края на миналата седмица 38-годишният футболист поднови тренировки. Сега по всичко изглежда, че той е напълно готов за игра и дори има вероятност да стартира като титуляр.

В италианските медии през последните дни усилено се говори, че Златан ще напусне Милан след края на настоящия сезон. Като възможни дестинации се посочват шведския Хамарби, където Ибра е един от собствениците, и Фиорентина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА