Last news in Fakti

25 Септември, 2012 19:30 782 1

Папен: Ибрахимович играе като ван Бастен

  • папен-
  • ибрахимович-
  • ван бастен-
  • псж-
  • скоблар-
  • рекорд
Папен: Ибрахимович играе като ван Бастен - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившата звезда на френския футбол Жан-Пиер Папен сравни играта на новото попълнение на ПСЖ Златан Ибрахимович с тази на холандската легенда Марко ван Бастен. Папен обяви, че шведът може да вкара повече от 30 гола в един сезон във френския футбол.

"Невъзможно е да предвидиш колко гола ще вкара. Винаги ще има няколко мача без голове, ще има контузии и наказания. Ще му е трудно да продължи да бележи толкова често, както в момента. Но той е заобиколен от прекрасни съотборници и мисля, че може да надмине моето постижение от 30 гола (през сезон 1989-1990). Рекордът от 44 гола на Йосип Скоблар може би ще се окаже недостижим за него, но така или иначе той вече силно ме впечатли", сподели Папен.

"Напомня ми малко на Марко ван Бастен. Има същия стил на игра, но физическото му присъствие е дори още по-осезаемо", завърши носителят на "Златната топка" за 1991 година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    0 0 Отговор
    Откъде се пръкват тия талантливи дълганаци и то все от тая част на бивша Югославия ( вярно, че този се прави на швед) но Деко е също такъв талант.

    Много хитро решение за кода!
    За да престанат неграмотниците да се появяват във форумите