Last news in Fakti

9 Юли, 2020 05:15 1 354 0

Солскяер: Всичко зависи от нас - трябва сами да си свършим работата

  • манчестър юнайтед-
  • топ 4-
  • шампионска лига-
  • серия-
  • победи-
  • класиране-
  • солскяер

"Най-вероятно ще е необходимо да спечелим всичките си пет срещи до края на сезона", смята наставникът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Всичко зависи от нас - трябва сами да си свършим работата - 1
Снимка: БГНЕС

Съдбата на Манчестър Юнайтед вече е в ръцете на самия отбор и най-вероятно той ще се нуждае от победи във всичките си оставащи пет мача в Премиър лийг, за да се класира за Шампионската лига. Това заяви мениджърът Оле Гунар Солскяер на редовната си пресконференция. Във вторник Лестър завърши 1:1 с Арсенал, което дава шанс на “червените дяволи” да го изместят от четвъртата позиция. Отборът от “Олд Трафорд” изостава на 4 точки, но е с двубой по-малко. Освен това в последния кръг Юнайтед се изправя срещу “лисиците” в директна битка.  

“Ако вземем всичките си мачове до края, то сме сигурни за топ 4 - коментира Солскяер. - Не трябва да разчитаме на помощ от другите, а сами да си свършим работата. Най-вероятно ще е необходимо да спечелим всичките си пет срещи”.  

В момента тимът на норвежеца няма загуба в 16 поредни мача - най-дългата серия под негово ръководство. “16 срещи са малко на фона на това, към което отборът би трябвало да се стреми”, амбициран е Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА