9 Юли, 2020 13:03 1 717 1

В Германия: Илиев Груев не се прави със задачата си във Вердер

  • груев-
  • помощник-
  • задачи-
  • вердер бремен-
  • спасение-
  • оцеляване-
  • бундеслига

Това е мнението на журналиста Бьорн Книпс в обширен анализ на сезона на „бременските музиканти“, публикуван в местния вестник Kreiszeitung

В Германия: Илиев Груев не се прави със задачата си във Вердер - 1
Снимка: БГНЕС

Илия Груев не се е справил с поставените му задачи като част от треньорския щаб на Вердер Бремен. Това е мнението на журналиста Бьорн Книпс в обширен анализ на сезона на „бременските музиканти“, публикуван в местния вестник Kreiszeitung.

Както е известно, един от грандовете на германския футбол се спаси от изпадане по доста драматичен начин, след като едва в последния кръг след щастлива развръзка стигна до 16-ата позиция, даваща право на участие в бараж. В него пък тимът, воден от Флориан Кофелд, така и не успя да победи третия от Втора Бундеслига Хайденхайм, но все пак след 0:0 у дома и 2:2 като гост запази елитния си статут.

Груев стана част от екипа на Кофелд преди началото на сезона като още тогава бе обявено, че главната задача на българина ще бъде подготовка на стандартните ситуации в офанзивен и дефанзивен план. Според автора обаче тимът е продължил да има огромни проблеми при фаулове и корнери като той дори разкрива, че в края на годината Кофелд сам е поел задачите на Груев, но без да го коментира пред медиите.

„Кофелд сбърка и по отношение на Илия Груев. Бащата на младия Илия Груев-младши трябваше да се грижи за стандартните ситуации – и те се превърнаха в големия проблем. Кофелд пое тази област сам в края на годината, без да го комуникира, за да предпази Груев“, пише в материала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Като не става да се прибира тука