Last news in Fakti

24 Юли, 2020 01:00 2 419 1

Атлетико Мадрид постави колосална цена на Ян Облак

  • атлетико мадрид-
  • облак-
  • цена-
  • клауза-
  • договор-
  • рекорд-
  • челси

"Дюшекчиите" оцениха вратаря си на 109 милиона паунда

Атлетико Мадрид постави колосална цена на Ян Облак - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид ще поиска от евентуалния купувач на вратаря Ян Облак да плати освобождаващата му клауза, която е в размер от 109 милиона паунда. Словенският страж е желан от Челси, но в последните дни се появи информация, че Манчестър Юнайтед също ще се намеси в битката за подписа му.

Облак смята, че е време да напусне Атлетико Мадрид и да премине в по-голям отбор, като трансфер в клуб от Висшата лига изглежда основното му желание. 27-годишният вратар, който според мнозина е считан за един от тримата най-добри на тази позиция в света, е останал недоволен от някои от решенията и посоката на развитие на клуба, които е предприел спортния директор на „дюшекчиите“ Андреа Берта. Словенецът е наясно, че Челси иска да го купи, но смята, че Манчестър Юнайтед също иска да поднови интереса си към него след спада във формата на Давид де Хеа.

Лондончани искат да вземат нов вратар, въпреки че рекордната покупка Кепа Арисабалага заяви, че желае да остане в тима и да се бори за мястото си. Челси дори иска да включи Кепа в офертата за Облак, но Атлетико не желае да си навлече гнева на собствените си фенове. Ръководството на „дюшекчиите“ е наясно, че словенецът е любимец на привържениците и ако напусне, то това трябва да стане срещу рекордна трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    2 1 Отговор
    няма го оня стария Облак