Last news in Fakti

25 Юли, 2020 10:15 1 833 0

Милан и Аталанта направиха самоубийствено равенство

  • аталанта-
  • милан-
  • равенство-
  • чалханоглу-
  • дузпа-
  • сапата

Двата тима завършиха 1:1

Милан и Аталанта направиха самоубийствено равенство - 1
Снимка: БГНЕС

След три поредни шампионатни победи Милан прекъсна серията си и завърши 1:1 у дома с Аталанта в първия мач от 36-ия кръг на италианската Серия „А“.

Хакан Чалханоглу (14) изведе „росонерите“ напред в резултата, а в 26-ата минута Малиновский пропусна дузпа за гостите. Те все пак изравниха скоро след това с гол на Дуван Сапата (34).

До края на полувремето и през втората част нито един от съперниците не успя да реализира някое от положенията си. Така логично се стигна до подялба на по една точка.

След равенството Аталанта остава на второ място със 75 точки и 2 повече от Интер, който е с мач по-малко. Милан заема шеста позиция с 60 точки и една по-малко от петия Рома и с 4 аванс пред седмия Наполи, който не е изиграл мача си със Сасуоло от този кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА