Last news in Fakti

28 Юли, 2020 05:15 1 757 1

Лампард отличи двама, които са с основен принос за класирането на Челси за Шампионска лига

  • челси-
  • лампард-
  • отличаване-
  • принос-
  • класиране-
  • шампионска лига-
  • жиру-
  • ковачич

"Оливие Жиру и Матео Ковачич допринесоха изключително много за нашето добро представяне през сезона", смята мениджърът на "сините"

Лампард отличи двама, които са с основен принос за класирането на Челси за Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Челси ще играе в Шампионската лига след дебютния сезон на Франк Лампард като мениджър на клуба. В неделя лондончани надвиха Уулвърхамптън и си гарантираха място в топ 4 на Премиър лийг. Бившият халф отличи футболистите си, а не толкова себе си.

“Удовлетворен съм, но колкото и да ми се иска да възхвалявам себе си, признавам, че всичко това се дължи основно на играчите и стореното от тях през сезона - заяви Лампард. - Някои състезатели допринесоха по изключителен начин - например Оливие Жиру и Матео Ковачич. Всички помогнаха в името на колективния успех и затова съм горд. Очевидно е, че искаме да се борим и за титлата, но трябва да знаеш къде да натиснеш спирачките. За това нещо си трябва време. Дори клубове като Тотнъм и Арсенал похарчиха по над 100 млн. паунда през миналото лято, но не успяха. Ето защо нашето попадане в четворката е голямо постижение.”

Специално за Жиру треньорът заяви следното: “Той заслужава признание за направеното от него от януари насам. Дотогава той не играеше достатъчно, за разлика от Тами Ейбрахам. Не знаех колко талантлив е Оли”.

Наставникът поздрави специално и младия Мейсън Маунт, който ударно проби в големия футбол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукотка

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера какво толкова ги лансира Маунт и Ковачич - посредствени играчи.