Last news in Fakti

23 Август, 2020 11:50 4 198 5

Кристиано Роналдо строи още един хотел. Мястото е символично за него

  • кристиано роналдо-
  • хотел-
  • манчестър

Инвестицията на португалеца е близо 27 милиона паунда

Кристиано Роналдо строи още един хотел. Мястото е символично за него - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Португалската суперзвезда във футбола - Кристиано Роналдо, се завръща в Манчестър, но не като футболист, а като бизнесмен. Той планира да открие четиризвезден 11-етажен хотел в центъра на английския град. 

Инвестицията на португалеца е близо 27 милиона паунда, а  очакванията са хотелът да приеме първите си гости в началото на 2023 година. Роналдо вече има 6 хотела в различни точки на света - Мадейра, Париж, Ню Йорк, Лисабон, Мадрид и Маракеш.

"Беше неизбежно това да се случи в града, в който Кристиано започна международната си кариера през 2003 година и където за първи път игра с емблематичния номер 7. Манчестър е футболен град, но също така и известна музикална сцена, както и мястото, където се е зародила промишлената революция", се казва в съобщение на компанията "Пестана", с която Роналдо си партнира в хотелския бизнес.

В Манчестър вече има хотел, собственост на бивши играчи на Манчестър Юнайтед. Името му е "Футбол" и е собственост на братята Гари и Фил Невил, Райън Гигс, Ники Бът и Пол Скоулс. Той бе открит през 2015 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    5 23 Отговор
    Тъпо парче ....тия спортисти си мислят че от всичко разбират...тоя бизнес е толкова конкурентен...фалит до няколко години след като се пенсионира...

    Коментиран от #3

  • 2 Хъво

    9 5 Отговор
    Пича заслужава
  • 3 Дали

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Да не мислиш,че той го управлява,по света собствениците не са като в България да разбират от всеки бизнес който имат,просто го притежават а имат или можещи и знаещи партньори или управители.Накрая ги интересува само положителния баланс
  • 4 Месията

    3 3 Отговор
    Има лев кво го бърка
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    Нека строи той е заслужил ПАРИТЕ СИ . Като спре да играе откъде ще има доходи, ами от хотелите !!!