17 Септември, 2020 18:02 2 174 3

Венци Стефанов: Александър Тарханов ще е новият треньор на Славия

  • стефанов-
  • тарханов-
  • треньор-
  • славия-
  • обявяване

Руският специалист вече е работил в Славия

Венци Стефанов: Александър Тарханов ще е новият треньор на Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Тарханов е новия старши треньор на Славия. Новината бе обявена от собственика на „белите“ Венцеслав Стефанов, който взе участие в днешното заседание на Изпълкома на БФС.

"Александър Тарханов е новият треньор на Славия", обяви Стефанов на излизане от Националната футболна база в Бояна.

Руският специалист вече е работил в Славия - от средата на декември 2015 до началото на ноември 2016 година. Под негово ръководство тимът завърши на четвъртото място в Първа лига през сезон 2015/2016. Началото на следващата кампания бе доста трудно за „белите“, които допуснаха 8 поражения в първите си 13 мача от родния шампионат. Това доведе до напускането на руския треньор, който се завърна в родината си, за да ръководи Урал Екатеринбург.

През миналата година Тарханов бе начело на арменския Пюник Ереван, а през юни стана старши треньор на втородивизионния руски тим Енисей Красноярск.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум

    2 2 Отговор
    Какви са тези простотии? Много уважавам Славия заради модела на развитие, който стана за уважение и подражание. Но с този куц кон ще деградира всичко съградено до сега!!! Венци с компромат ли ти го наложиха този за тренер? Един Софииски отбор да има за пример и ти да го копаш!!! Ужас.

    Коментиран от #2

  • 2 Мен

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Крум":

    пък ме е яд че Славия продаде ключови играчи преди евротурнирите и последва логичен провал, а след това и трудно начало на сезона.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.