Last news in Fakti

18 Септември, 2020 18:38 2 466 12

От ЦСКА гневни: Отново се посяга върху емблемата ни!

  • цска-
  • емблема-
  • цска 1948-
  • патентно ведомство

Клубът от Борисовата градина се обърна към своите фенове

От ЦСКА гневни: Отново се посяга върху емблемата ни! - 1
Снимка: cska.bg

От ЦСКА пуснаха официално изявление, в което информират своите привърженици за "нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на клуба".

От написаното от "червените" може да се предположи, че става дума за ход от страна на новака в efbet Лига ЦСКА 1948, откъдето са подали искане пред Патентно ведомство за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба символ и търговска марка.

Ето и цялото изявление на клуба от Борисовата градина:

Армейци,

информираме Ви, че е налице нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на ЦСКА. Емблемата, която официално и според всички правила и закони в тази страна принадлежи на ЦСКА.

Не искаме отново да напомняме през какви перипетии и процедури преминахме, какви средства и ресурси вложихме, за да бъде емблемата отново на своето изконно и полагащо се място, а именно - на стадион „Българска армия“, греейки ярко на гърдите на екипите на нашите футболисти.

Опитът за атака и грубо погазване на всякакви законови и морални ценности няма да Ви изненада. Няма да Ви изненада и откъде идва. Отново от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност. Отново господата моралисти са намерили някакви мотиви, процедурни алабалистики и запетайки в наредбите и какво ли не, за да подадат пред Патентно ведомство на Република България своето нелепо искане за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба ни символ и търговска марка.

Ще ви информираме своевременно как се води и как ще спечелим тази нова битка. Искаме да Ви уверим, че клубът ни ще защитава докрай своите интереси, воден от веруюто на армейската публика:

“Емблемата ще браним дори с кръвта си“...


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ченъл хистори

    32 20 Отговор
    Айде сега, едни хора купиха емблемата на търг и я лепнаха на един клуб Литекс, преименуваха го и толкова, това и децата го знаят ?

    Коментиран от #2

  • 2 Така е

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "ченъл хистори":

    Който плаща той поръчва музиката.
  • 3 898

    24 17 Отговор
    Ма срам ли ви е да си сложите емблемата на Литекс бе ми сложете на Етрополе със снимка на фаса

    Коментиран от #8

  • 4 тирето колега

    9 10 Отговор
    ТИРЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това тире , хич не го ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, !!!!!
  • 5 ГОРСКИ

    21 8 Отговор
    ЦЕКА 2016 ГОДИНА ТОГАВА Е СЪЗДАДЕН ОТБОРА!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Червени боклици

    4 17 Отговор
    Фалиралите тихо!!!
  • 8 срамли ви е

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "898":

    Ми сложете си една снимка на пеевски и си глеите кефа.Ако ви е срам от дебелееевски сложете една снимка на боко вашия баща и благодетел.
  • 9 Диамантената ръка

    8 2 Отговор
    И аз имам фланелка на Ювентус с емблема, купих си я от пазара. Гледам ги оня ден некви с Роналдо в отбора играят със същите фланелки и емблема като моите. Нема да се разберем така...
  • 10 Левски 1914

    12 8 Отговор
    Емблемата е взета по мошенически начин Гешеван кога ще разследва далаверата и създаването на нова лига също е далавера Литекс – Чавдар НЕ Е Цска Цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #12

  • 11 Порно

    4 1 Отговор
    Всеки има право да поиска от съда защита. Да говориш за защита с кръв си е призив към насилие. Типично за припс.
  • 12 Отворко

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    Вие каква емблема ще си сложите догодина- на булгартабак или на техномаркет, а може и направо свинска зурла, че вече и кравешкия профил че ви отнемат.