Last news in Fakti

30 Септември, 2020 12:26 1 857 2

ЦСКА има план "Б", ако продаде Али Соу

  • цска-
  • продажба-
  • план б-
  • трансфер-
  • дижон-
  • соу

"Червените" ще привлекат незабавно нов нападател при евентуална продажба на гамбиеца

ЦСКА има план "Б", ако продаде Али Соу - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА има готовност да реагира с мигновено привличане на нов нападател, ако Али Соу бъде продаден до края на трансферния прозорец. За трансфер на гамбиеца се говори все по-сериозно с наближаване на крайната дата за сделки, която у нас и в повечето първенства е 5 октомври, пише "Тема Спорт".

Френските медии вече информираха, че местният Дижон е отправил официална оферта към "червените" на стойност 2 млн. евро. Представители на "Совите" дори са се срещнали с шефовете на ЦСКА, но от "Армията" са поставили цена от 5 милиона евро на играча. Интерес към Соу проявява и испанският Алмерия, както и трети клуб, чието име засега остава неназовано.

По всяка вероятност, при предложение от порядъка на 4 милиона евро ЦСКА ще се съгласи на сделка за гамбийския национал. От "Армията" вече са набелязали нов централен нападател, който да замени Али Соу. Той е чужденец, като с него вече са проведени съответните разговори. На върха на атаката алтернатива пред Стамен Белчев в момента са Ахмед Ахмедов, Томи Юрич и Тонислав Йорданов, но от ръководството на "червените" ще вземат още един футболист, ако се стигне до продажба на Соу.

Дижон, който все още се надява да постигне договорка с ЦСКА за Соу, се надява в скоро време да има нови постъпления в касата си. Вчера се очакваше да бъде финализирана продажбата на вратаря Алфред Гомис в Рен, за когото "совите" ще приберат 14 милиона евро.

Ако ЦСКА продаде Соу, гамбиецът се очаква да вкара в клубната каса почти колкото Кирил Десподов след трансфера си в Каляри през януари 2019 г. Тогава бързакът от Кресна стана най-скъпият роден играч, трансфериран от български клуб в чужбина за 4 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гриша Ганчев

    1 0 Отговор
    Нищо, ние пазим Мис Ловеч за другата черна перла дето ще дойде
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.