15 Октомври, 2020 18:57 3 138 9

Боб Аръм: Ако Джошуа победи Пулев, за три часа ще уредим мач с Фюри

  • аръм-
  • договор-
  • организация-
  • световна титла-
  • джошуа-
  • фюри-
  • кобрата-
  • пулев

"Но има едно голямо “но” - Джошуа няма да бие Кобрата", смята промоутърът на българския боксьор

Боб Аръм: Ако Джошуа победи Пулев, за три часа ще уредим мач с Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа и Тайсън Фюри ще се нуждаят от максимум три часа, за да уточнят детайлите и да уговорят мач помежду си за пролетта на следващата година. Единственото условие това да се случи обаче е британците да победят съответно Кубрат Пулев и кой и да е следващ противник на шампиона на WBC. Това обяви мениджърът на Краля на циганите Боб Аръм, който държи и правата на Кобрата.

Според легендарния американец няма да е нужно много време за подписване на контракт за обединителен бой на всички пояси.

“В момента водим разговори за заместник на Дионтей Уайлдър. Той трябва да е в топ 15 на WBC. Варианти са Оскар Ривал, Агит Кабайел, Чарлз Мартин, Майкъл Хънтър и Ефе Аягба. До няколко дни всичко ще е уточнено. Тайсън ще се качи на ринга в Англия на 5 декември. Седмица по-късно Джошуа боксира с Кубрат Пулев. Победят ли, това означава битка помежду им през пролетта. Нужни са ни максимум три часа, за да изчистим детайлите. Но има едно голямо “но”. Джошуа няма да бие Пулев. Там ще видим нокаут, но в обратна посока”, отсече Аръм.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    8 6 Отговор
    По пиене и ядене нашия ще го бие всеки път.
  • 2 Бибитко

    2 12 Отговор
    Поредната лъжа на Аръм! Джошуа отдавна е отписал нашия симулант Пулев и мач няма да има!

    Коментиран от #3

  • 3 Ааа

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бибитко":

    Много простовато мислиш.
  • 4 Критик

    7 1 Отговор
    Пилците се броят на есен, по точно преди Коледа, и това ще е подаракът на Кубрат Пулев за България, победа с НОКАУТ!
  • 5 Критик

    3 0 Отговор
    Пилците се броят на есен, по точно преди Коледа, и това ще е подаракът на Кубрат Пулев за България, победа с НОКАУТ!
  • 6 Коко

    7 1 Отговор
    Отношението ви много добре описва народопсихологията ни. Имаме спортист, който ще представя България на високо ниво, ще се бие със световен шампион. Да, Пулев не е фаворит (и мексикацена не беше), има си и трески, но е българин. Вие сте българи само като се оплаквате от политици, работодатели и рептили. Аре малко се вземете в ръце и пожелайте късмет на момчето.
  • 7 Димитър Томов

    0 0 Отговор
    Към хубавото и разумното казано от Коко , искам да добавя : да имах силата на Кубрат , всички завистливи отрепки бих пребил , след като приключа с Джошуа и фюри . Старата лисица Боб Аръм е прав : значи щом онова тлъсто и закръглено нещо успя да набие джошу , правете си извод . Ако " нещото " може да се нарече боксѝор , то тогава аз съм Роки !?! . А фюрито просто е голям и държи на боѝ , това е . Мисля че е кощунство тези двамата имената им да се нареждат до тези на истинските Големи , като Р. Марчиано , М. Али , Формън , Фреѝзър , И. Холифиѝлд , М. Таѝсън , братята Кличко ... и много други , да не изброявам всички . Вярвам ,
    че Тервел и Кубрат заслужават уважение и подкрепа , защото са пример за подражание . Да им пожелаем здраве и успех ! Трябва да се гордеем с хора к тях , а не да плюем и да завиждам ... . Накрая искам да за питам , и " двете лисици ", всички тарикати и да не търся други епитети : ЗАЩО !??! ако Пулев загуби , мач между тези двамата щял да бъде уреден само за три часа , а да организират мача между Кубрат и Джошуа се туткат и отлагат с години !??! . Не е ли очевадно , коѝ от какво и от кого го е страх ?! ... за себе си аз отговор си имам ... неверниците долно пробни питам ... и не им ща отговора ... .
  • 8 Д. Томов

    0 0 Отговор
    Присъединявам се към мнението на Коко , Критика и други като тях . Браво момчета .
  • 9 Д. Томов

    0 0 Отговор
    Държа на правописа и се поправям в горенаписаното ако че се подразбира : " Трябва да се гордеем с хора като тях , а не да им за виждаме и да ги плюем ."