Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 19:19 3 781 2

Григор Димитров призна интересни неща на феновете си

  • григор димитров-
  • фенове-
  • въпроси

Най-добрият ни тенисист е работил със спортен психолог

Григор Димитров призна интересни неща на феновете си - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров отговори на любопитни въпроси от страна на свои фенове, изпратени му в Instagram. Българинът разказа как се е влюбил в тениса като дете и сподели с коя историческа личност би желал да прекара малко време.

"Ритуали? Зависи по кое време на деня играя. Обикновено се събуждам доста рано и най-важното нещо сутрин е да си изпия кафето (смее се). След това постепенно се събуждам, чета новини или книга, а ако имам повече време на разположение отивам във фитнеса за малко, след което закусвам", заяви той, цитиран от dsport.

Григор говори дали е работил със спортен психолог. "Да, работил съм. Дори когато имаш чудесно семейство и приятели около себе си идва момент, в който искаш да започнеш да опознаваш самия себе си по-добре. Това важи с особена сила за тенисистите, които непрестанно пътуват и са далеч от дома. Винаги е хубаво да проведеш откровен, конструктивен диалог със себе си, но в същото време е добре до теб да има квалифициран професионалист, който да ти помогне да се справиш с всички емоции, които изпитваш. Мисля, че работата със спортен психолог определено помага", добави той.

"Баща ми е треньор по тенис, а майка ми е бивша волейболистка, така че спортът е в кръвта ми. От момента, в който хванах ракета за пръв път, тенисът се превърна в голямата ми любов. Много хора ме питат какъв щях да съм, ако не бях тенисист, и никога не мога да отговоря на този въпрос, защото за мен никога не е имало алтернатива. Така се влюбих в тениса", признава той.

"Извън тениса бих бил каубой, не знам (смее се). Винаги съм обичал да шофирам и съм любител на адреналина, така че може би бих станал автомобилен състезател", добави той.

"Ако можех да избирам една известна личност, с която да се запозная, това е Мерилин Монро. Има толкова много мистерии около нея, така че наистина не бих отказал да прекараме малко време заедно", добави Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    3 2 Отговор
    ЕЕЕ ГРИШО...СПРИ СЕ ЗА МАЛКО...СЕГА ПЪК МЕРЕЛИН МОНРО...ТАКИВА ЗВЕЗДИ ИМА В МОМЕНТА...ШАРЪН СТОУН, САНДРА БЪЛОК, КЕЙТ УИНСЛЕТ...ЧАКАЙ МАЛКО...АДЕЛ В МОМЕНТА Е ТОЧНО ЗА ТЕБ....НАЗДРАВЕ...
  • 2 СусБе

    1 0 Отговор
    Гришооооо... Върти тупалката и пишо - сега ти е паднало!