Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 20:26 1 640 1

Неймар ще удължи договора си с ПСЖ за 5 години

  • псж-
  • неймар-
  • удължаване-
  • договор-
  • срок

Звездата на парижани е съгласен да се обвърже с клуба за дълго време

Неймар ще удължи договора си с ПСЖ за 5 години - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на Пари Сен Жермен – Неймар, ще преподпише с френския клуб, твърди ESPN. Вчера спортният директор на парижани Леонардо призна, че предстоят преговори за нови споразумение с Ней, Килиан Мбапе и още няколко футболисти. Според ESPN бразилският нападател вече иска да остане на „Парк де Пренс“ и ще парафира за нови пет сезона с екипа на ПСЖ.

Две поредни лета Ней Джуниър се опитваше да се завърне в Барселона, но двата клуба така и не намериха път към сделка. Настоящият контракт на футболиста приключва през лятото на 2022 година и с него той заработва по около 31 милиона евро нетна заплата за една година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези звезди

    4 0 Отговор
    полека лека ще залязват стадионите са празни има ковид,и фалитите са гарантирани от системата!