Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 16:29 1 746 3

Фитнес треньор на Юнайтед: Гигс и Роналдо просто изумяваха с формата си

  • форма-
  • треньор-
  • фитнес-
  • манчестър юнайтед-
  • изумление-
  • гигс-
  • роналдо

“Кристиано може да играе, докато навърши 41 години”, смята Майк Глег

Фитнес треньор на Юнайтед: Гигс и Роналдо просто изумяваха с формата си - 1
Снимка: БГНЕС

От поне десетилетие насам Кристиано Роналдо впечатлява света с физическата си форма и бившият му кондиционен треньор в Манчестър Юнайтед Майк Глег не е учуден. “Той може да играе, докато навърши 41 години”, сигурен е специалистът.

Глег, който изкара дълги години на “Олд Трафорд” и беше част от щаба на Алекс Фъргюсън, посочи Райън Гигс като футболистът, който е изумявал по този начин преди Роналдо.

“Преди Кристиано най-добрият атлет по отношение на грижа за тялото си беше Гигс - споделя той пред Gazzetta dello Sport. - Райън беше най-силният и човекът, който най-много обръщаше внимание на детайлите. След като той можеше да играе до 40 години, значи CR7 е в състояние да го прави до 41. Само Роналдо беше в състояние да надскочи стандартите на Гигс.”

Според Глег 35-годишният португалец ще промени стила си на игра: “Той ще започне да играе по по-различен начин, а вероятно и ролята му на терена вече няма да е същата. Така стана и при Гигс. Очаквам Кристиано да започне да стои основно на върха на атаката, за да може да реализира още голове, защото е обсебен от това да бъде най-добрият за всички времена. Той тренира много, грижи се за добрия сън и възстановяване, има си дори собствен готвач. Роналдо знае и как да избягва стреса”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ицо

    5 0 Отговор
    Да сподели Роналдо как се справя със стреса, че напоследък нещо не ми се получава. То сметки, то заеми, то ремонти, то работа, то водене на деца по училича и градини, после вземане...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.