2 Декември, 2020 09:45 1 568 2

Ливърпул се класира за следващата фаза на Шампионска лига

  • ливърпул-
  • аякс-
  • грешка-
  • онана-
  • джоунс

"Мърсисайдци" спечелиха срещу Аякс с 1:0 след грешка на вратаря на нидерландците

Ливърпул се класира за следващата фаза на Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул победи Аякс с 1:0 като домакин в дербито от предпоследните двубои в група D на Шампионската лига. Единственото попадение падна в 58-ата минута на мача, а негов автор стана 19-годишният Къртис Джоунс.

В другата среща от групата, която се игра по същото време, Мидтиланд на Божидар Краев завърши при 1:1 с Аталанта като гост. Българинът започна двубоя от пейката и остана там през цялото време. Тимът му поведе в 13-ата минута с гол на Шолц, но Ромеро изравни в 79-ата.

Ливърпул е начело в класирането с 12 точки и със сигурност продължава напред, Аталанта е на втора позиция с 8 точки на една пред Аякс преди битката помежду им от последния кръг на 9 декември. Мидтиланд на Божидар Краев пък е твърдо последен с 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоенчу

    0 0 Отговор
    Супер машинки!!!
  • 2 Фена

    0 0 Отговор
    когато съдиите свирят нормално, момчетата бият, но в англия общия фронт срещу тях ги спъва ......