10 Декември, 2020 00:00 2 074 2

Реал Мадрид се справи с Борусия Мьонхенгладбах без проблеми, Интер отпадна от евротурнирите

  • реал мадрид-
  • бензема-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • интер-
  • шахтьор донецк-
  • шампиоска лига

"Белите" биха с 2:0, а "нерадзурите" и украинците направиха самоубийствено равенство - 0:0

Реал Мадрид се справи с Борусия Мьонхенгладбах без проблеми, Интер отпадна от евротурнирите - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид си свърши работата и се класира за осминафиналите в Шампионската лига. "Кралете" трябваше да треперят чак до последния кръг от Група В, но победиха Борусия Мьонхенгладбах с 2:0 у дома и спечели групата. Въпреки загубата германците също ще играят на пролет в най-престижния клубен турнир, тъй като в другия мач от групата Интер и Шахтьор Донецк направиха самоубийствено 0:0. Така Борусия завърши с 8 точки. Толкова имат и украинците, но те са с по-лоши показатели в директните двубои с Борусия. Интер отпадна от евротурнирите, тъй като остава на последно място с 6 точки.

На "Алфредо Ди Стефано", Реал Мадрид реши нещата в мача рано. Карим Бензема откри с глава още в 9-ата минута след прекрасно подаване по десния фланг на Лукас Васкес. В 32-ата минута, френският нападател реализира почти същия гол. Този път в асистент се превърна Родриго, който достави чудесна топка на главата на Бензема. Борусия Мьонхенгладбах опита да отговори, но германците срещнаха сериозни затруднения. През втората част те отърваха и по-голяма и по-голяма загуба. Винисуис, Бензема и Кроос пропуснаха. Удар на французина срещна и напречната греда.

Интер създаде дузина голови положение, но така и не можа да вкара на Шахтьор Донецк в другия мач по същото време на "Дзузепе Меаца". Ромелу Лукаку, Лаутаро Мартинес и компания се скъсаха да изпускат за отбора на Антонио Конте. Те отправиха 21 удара към вратата на Шахтьор. В самия край на двубоя Кристиан Ериксен имаше златен шанс да донесе успеха за "нерадзурите", но ударът му от границата на наказателното поле бе спасен от вратаря на Шахтьор Трубин. Гостите от Украйна също имаха своите шансове за вземат успеха, който щеше да ги класира, но Додо пропусна най-сериозното положение.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Gfg

    0 0 Отговор
    Къде да ги оценим мила