Last news in Fakti

13 Декември, 2020 11:15 1 481 0

Левски продава Найджъл Робърта на хърватски гранд

  • левски-
  • робърта-
  • динамо загреб-
  • трансфер-
  • цена

Нападателят може да заиграе за Динамо Загреб

Левски продава Найджъл Робърта на хърватски гранд - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще продаде нападателя Найджъл Робърта в един от балканските грандове - Динамо (Загреб), пише "Тема Спорт". Двата клуба са в напреднали преговори за трансфера, като остава да бъдат уточнени дребни детайли.

Последният мач на Робърта със синята фланелка ще бъде вечното дерби с ЦСКА в петък. След него Найджъл ще пътува до Хърватия, за да премине медицински прегледи и да договори личните си условия с местния гранд.

Очаква се Левски да получи над 500 000 евро за трансфера. Робърта бе привлечен през лятото на 2019 година. В 36 мача за "сините" има 13 гола.

Националът на Кюрасао е вторият млад и перспективен играч, който напуска "Герена" през зимата. През седмицата Левски продаде Станислав Иванов на американския Чикаго Файър.

Динамо (Загреб) е на второ място в хърватското първенство - на точка зад лидера Осиек, но и с три двубоя по-малко. Тимът се класира за 1/16-финалите в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА