Last news in Fakti

18 Декември, 2020 19:13 1 017 0

Временният президент на Барселона иска да разкара Коутиньо

  • коутиньо-
  • барселона-
  • продажба-
  • пари-
  • криза-
  • заплата

„Блаугранас“ страдат от финансови проблеми, а високата заплата на Коутиньо е пречка

Временният президент на Барселона иска да разкара Коутиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Офанзивният полузащитник на Барселона Филипе Коутиньо продължава да е трън в очите на ръководителите на каталунския клуб. Според Ara временният президент на „лос кулес“ Карлес Тускетс иска да осъществи продажба на бразилеца преди президентските избори на „Камп Ноу“, които са насрочени за 24 януари. „Блаугранас“ страдат от финансови проблеми, а високата заплата на Коутиньо е пречка.

Силните изяви на младия Педри, който взима далеч по-малко възнаграждение, карат шефовете да смятат, че Барса може да се справи и без Коу. Филипе започна като твърд титуляр в схемата на Роналд Куман, но контузия го извади от строя и последните седмици не е първи избор на наставника. Според Mundo Deportivo Коутиньо не иска и да чуе за трансфер през януари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА