Last news in Fakti

21 Декември, 2020 10:15 1 179 0

Лил и ПСЖ разочароваха със скучен мач

  • лил-
  • лион-
  • псж-
  • равенство-
  • скучно-
  • класиране

От равенството между двата тима се възползва Лион, който вече има равни точки на върха заедно с Лил, а ПСЖ е с точка зад двата отбора

Лил и ПСЖ разочароваха със скучен мач - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът във Френското първенство Лил не успя да направи крачка от заявяване на претенции към титлата при домакинството на явния фаворит ПСЖ. Мачът между двата отбора се чакаше с огромен интерес във Франция, но разочарова, тъй като завърши без голове 0:0. По този начин големият печеливш се оказа Лион, който вече има равни точки на върха заедно с Лил, а ПСЖ е с точка зад двата отбора.

Мачът може да се запомни с доминиращата игра на ПСЖ, които владееха топката по-трайно, но създадоха много малко чисти голови положения. Фактът, че успяха само веднъж да уцелят вратата на Менян, говори много. Домакините имаха няколко добри положения, но като цяло повече се защитаваха.

Първото по-интересно голово положение дойде в 25-ата минута, когато Рафиня получи добър извеждащ пас, стреля опасно, но уцели левия страничен стълб от външната страна.

В 42-ата минута Мойзе Кийн също имаше шанс да вкара. Той стреля с глава, но Мик Менян спаси чудесно. Това бе и единственият точен удар в очертанията на вратата на Лил за цял мач.

В 51-ата минута Кийн имаше нова добра възможност да отбележи, след като засече центриране в наказателното поле, но не уцели вратата.

В 53-ата минута топката все пак влезе в една от двете мрежи и това изненадващо бе в тази на ПСЖ. Юсуф Язъджъ вкара гол, който обаче не бе зачетен заради засада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА