Last news in Fakti

23 Декември, 2020 09:19 3 197 9

Собственик на клуб от елита заплаши, че ще разпусне отбора

  • манолов-
  • заплаха-
  • глоба-
  • бфс-
  • наказание-
  • херо-
  • разпускане-
  • царско село

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, не е доволен от наказанието, наложено на неговия тим от БФС

Собственик на клуб от елита заплаши, че ще разпусне отбора - 1
Снимка: fctsarskoselo.com

Собственикът на Царско село Стойне Манолов обяви пред "Мач Телеграф", че може да разпусне отбора и той повече да не участва в efbet Лигата. Думите му бяха след обявеното от БФС наказание. Бизнесменът и треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо бяха глобени с по 5000 лева след инцидентите на мача между двата тима от 12-ия кръг.

След мача беше разкрито, че Херо е влизал в съдийската стая и е говорил на висок глас с Владимир Вълков и неговите асистенти. Манолов е глобен с въпросната сума за "нанесени обиди към длъжностни лица". Царско село е глобен с още 3000 лева, заради това, че като домакин е позволил на Херо да влезе без разрешение в съдийската стая.

"Когато човек казва истината го наказват. Демотивиран съм. Нямам право и да обжалвам, защото съм глобен със сума, към която не мога да имам претенции. Явно сме трън в очите на много отбори. Има доста тимове зад нас, които са си мислели, че лесно ще ни прескочат. Честно да ви кажа, ако не се случи някаква промяна в БФС, ще разпусна отбора", коментира бесният собственик на Царско село.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    28 2 Отговор
    Да ги разпуска , той българския футбол плаче за разпускане , ама няма кой да ги натири. Всички отбори в България трябва да са със статут на аматьори.
  • 2 Фактъ

    22 1 Отговор
    Спорта и в частност футбола ,трябва да са държавни . Така ,че разпускай и всички останали да последват твоя пример . В този си вид футбола в България генерира само корупция . Разпускай , не се чуди .
  • 3 БОКО

    10 1 Отговор
    Гоуем праз!
  • 4 kkk

    7 4 Отговор
    От минимум 20г. нито гледам, нито се интересувам, нито ходя на стадиона на мачове от БГ първенството, а на времето ръководех фен клуб на нашенски отбор. От тогавашните десетки хиляди фенове едва ли са останали повече от 500 заблудени дето още да се вълнуват от нашето първенство. Сега (е, баш сега не) редовно се събираме с хора от стария фен клуб да гледаме мачове по заведенията, не 1 и 2, че не и само 50 пъти сме ходили заедно по мачове ама с една уловка- ходим на мачове в Европа, не в БГ...

    Съвсем сериозно казано- нашето първенство трябва да се закрие

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ФЪН

    5 1 Отговор
    8000 лв. ли нямаш бе смешник, ами продай си майбаха !!!
  • 8 Стефан

    2 1 Отговор
    Кой е крив, кой прав, Херо доста често е влизал в стаята на съдиите, тоя номер го научи от Порточанов, съдиите са ги избрали да са хора със сърце на мишка, страх ги, корумпират ги самите президенти, влияят им от футболния съюз / някои величия / футбола ни такова посредствено ниво че да се чуди човек ЗАЩО си хабят нервите тези хора, самия съюз трябва да бъде изметен от канцелариите с шутове и ритници, караници, подкупи, разправии кой е по голям началник, изгонен шеф, но без да избран нов, не РАЗБРАХТЕ ли че трябва да развиваме масовия спорт, не разбрахте ли че трябва да спрете да купувате чужденци и да залагате на наши момчета, не разбрахте ли че без ДИСЦИПЛИНА НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, физическата разлика с отборите от Европа е потресаваща, думата и начина която търсите се казава ФЕЪР ПЛЕЙ, без наши и ваши, без подиране, без подкупи и уговорки, другото е СЪЩОТО като сега.
  • 9 Луд фен

    3 0 Отговор
    Не може така ! Без Каруцарско село първенството няма да е същото !