Last news in Fakti

5 Януари, 2021 01:00 1 516 0

Ювентус няма да се свени да продаде Дибала, ако не подпише нов договор

  • дибала-
  • договор-
  • предложение-
  • продажба-
  • отказ-
  • ювентус

"Старата госпожа" няма да промени офертата си за продължаването на контракта на нападателя

Ювентус няма да се свени да продаде Дибала, ако не подпише нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала е много вероятно да напусне Ювентус след края на сезона, съобщава "Tuttosport". Според изданието, 27-годишният аржентинец ще си тръгне, ако договорът му не бъде продължен до лятото. Настоящото споразумение на Дибала с „бианконерите“ е до лятото на 2022 година. Възнаграждението, което аржентинецът получава е от 7 милиона евро на сезон. "Старата госпожа" няма да промени офертата си за продължаването на контракта на нападателя.

През миналото лято от Ювентус предложиха нов договор на Дибала и заплата от 10 милиона евро, но той я отхвърли. Сега „бианконерите“ може да добавят само още 2 милиона евро бонуси в новата си оферта. По този начин Дибала ще бъде с третото най-голямо възнаграждение в клуба след Матайс Де Лихт и Кристиано Роналдо.

Фабио Паратичи скоро предстои да се срещне с агента на Дибала – Хорхе Антун. Ювентус със сигурност ще продаде Дибала през летния трансферен прозорец, ако аржентинецът не подпише удължаването на своя договор преди края на сезона. Дибала премина в Ювентус с трансфер от Палермо през 2015 година за сумата от 40 милиона евро. Той има 98 гола в 241 мача за Ювентус.

Пауло Дибала със сигурност ще предизвика сериозен интерес на трансферния пазар, като той попада в полезрението на отбори като Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА