8 Януари, 2021 15:48 1 246 2

Бербатов: Манчестър Юнайтед трябва да играе мръсно, ако иска трофеи

  • бербатов-
  • съвет-
  • мръсна игра-
  • манчестър юнайтед-
  • трофей-
  • купа на лигата-
  • отпадане-
  • полуфинал-
  • манчестър сити

"Понякога тези дербита са важни мачове и не става въпрос за форма, а за това колко го искаш, колко си умен и хитър", смята бившият нападател на "червените дяволи"

Бербатов: Манчестър Юнайтед трябва да играе мръсно, ако иска трофеи - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов последва феновете на Манчестър Юнайтед и заговори за титла след доброто представяне на тима в първенството. Бившият нападател на "червените дяволи" обаче бе разочарован от загубата от Манчестър Сити на полуфиналите в Купата на Лигата.

"Те са в отлична позиция във Висшата лига и с мач по-малко, в техните ръце е. Ако продължат по този път, могат да изненадат много хора. Всичко опира до постоянство, което им липсваше последните две години. Никой не очакваше да са в тази позиция и бих искал да ги видя да се борят за титлата, защото, според мен, са претенденти заедно с Ливърпул, Сити и Тотнъм, но само ако запазят постоянството", коментира Бербатов.

"Загубата от Манчестър Сити в Купата на Лигата беше разочароваща. Юнайтед пропусна прекрасна възможност да играе финал. Надявах се да видя финал между Тотнъм и Юнайтед. Представянето на Юнайтед не беше достатъчно добро", сподели още рекордьорът по голове за националния отбор на България.

"Отборът вече загуби четири поредни полуфинала, а това е лош навик и трябва да спре. Четири пъти поред е прекалено много, за да бъде съвпадение. Понякога напрежението и големите очаквания могат да се отразят на играчите. Спечелването на трофей е голяма стъпка в правилната посока и за съжаление те пропуснаха още един шанс.

Понякога тези дербита са важни мачове и не става въпрос за форма, а за това колко го искаш, колко си умен и хитър. Ако трябва играеш мръсно, прави всичко, което е нужно, за да спечелиш. Понякога трябва да си, както Жозе Моуриньо каза: "Трябва да си гадняр, за да печелиш трофеи". Не виждам достатъчно от това от Юнайтед в тези важни мачове.

Рой Кийн говори за това, че е шокиран да види играчите да се прегръщат след последното дерби на Манчестър. Съгласен съм с него. Липсва им някой, който да играе мръсно, някой, който да покаже агресия и да бъде разликата. Понякога Юнайтед са прекалено меки", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 В е л и к и я

    1 0 Отговор
    Така е , ама като не могат да се доберат до наказателното поле да паднат за дузпа , кво тогава ... !Юнайтед са меки щото треньорът е мек , изпуснаха Моуриньо заради бездарната алчна черн.лка и това е положението ...! Оле иска да се държи като Съра ама времето е друго ...много отбори вече са други , и са много силни !