Last news in Fakti

11 Януари, 2021 05:15 2 091 0

Муса Дембеле се нави да премине в Атлетико Мадрид

  • дембеле-
  • атлетико мадрид-
  • съгласие-
  • трансфер-
  • лион

Това разкри спортният директор на Лион Жуниньо Пернамбукано

Муса Дембеле се нави да премине в Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Лион Жуниньо Пернамбукано потвърди, че нападателят Муса Дембеле има желание да премине в Атлетико Мадрид. "Дюшекчиите" искат 24-годишния французин за заместник на напусналия Диего Коща.

"Муса дойде при мен и ми обясни ситуацията. Той мисли, че е дошло време да смени отбора, защото до известна степен е загубил мотивация. Нямаше как да очакваме това. Много харесвам Дембеле като футболист. Да държиш някога насила не е най-доброто решение. Водим преговори с Атлетико, а самият футболист вече се е разбрал с испанския клуб", коментира Жуниньо.

Бившият халф не отрече, че една от опциите за нов нападател, ако Дембеле бъде продаден, е Ислам Слимани. Алжирецът е собственост на Лестър, но е записал само 19 минути от началото на сезона във Висшата лига и "лисиците" изчакват оферти за него.

Очаква се трансферът на Муса Дембеле да бъде финализиран до няколко дни. Нападателят се разписа само веднъж в 16 мача през кампанията в Лига 1, а през миналия сезон отбеляза 16 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА