11 Януари, 2021 16:28 1 362 1

Гатузо: Не може всички да сме Брад Пит

  • пит-
  • сравнение-
  • грозота-
  • красова-
  • наполи-
  • гатузо

"Понякога трябва да си грозен също като мен", пошегува се наставникът на Наполи

Гатузо: Не може всички да сме Брад Пит - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо заяви след победата на тима му като гост на Удинезе с 2:1, че иска неговият отбор да е по-решителен и да се подобри в ситуациите под напрежение.

"Отборът е жив, но винаги трябва да е на върха на способностите си, защото имаме важни цели. В сряда загубихме невероятен мач със Специя, така че беше трудно да се върнем на победния път, но съм доволен, че си взехме това, което ни се изплъзна преди три дни.

Съжалявам за Амир Рахмани, той е голям професионалист, но днес изпитваше трудности и трябваше да взема решението да го заменя на почивката. Той отново ще получи своя шанс. Настина мисля, че трябва да престанем да се занимаваме със социалните мрежи, защото Наполи, Рома и Лацио се намират в едно и също положение - постоянно заобиколени от клюки, слухове и дискусии. Говорят се много глупости, които трябва да игнорираме.

Това, което се случи срещу Специя, ме вбеси, защото топката се удари в гредата, имахме петима играчи, гледащи топката, а Томазо Побега реагира по-бързо. Това е липса на решителност и е неприемливо. Наполи иска винаги да е красив, но понякога да си грозен е добро нещо. Не можеш винаги да си Брад Пит, с руса коса и сини очи. Понякога трябва да си грозен също като мен", коментира Гатузо след победата с 2:1 над Удинезе.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз па съм

    0 1 Отговор
    Ален Делон