Last news in Fakti

11 Януари, 2021 17:55 1 126 0

Манчестър Сити ще използва Джейдън Санчо, за да привлече Холанд

  • санчо-
  • холанд-
  • манчестър сити-
  • борусия дортмунд-
  • клауза-
  • отказване

От "Етихад Стейдиъм" са готови да се откажат от клауза в договора на Санчо, за да могат да подпишат с нападателя

Манчестър Сити ще използва Джейдън Санчо, за да привлече Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити разполага със силен коз, който смята да използва в битката с конкурентите за головата машина на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд. Става дума за клауза, включена в договора между "гражданите" и "жълто-черните" за Джейдън Санчо. Според нея английският клуб трябва да получи 15% от бъдеща продажба на талантливото крило.

Борусия оцени Санчо на 120 милиона паунда през последния трансферен прозорец, което означава, че Сити трябва да получи около 15 милиона при сделка с такива параметри. От "Етихад Стейдиъм" са готови да се откажат или поне да предоговорят тази клауза, за да получат предимство пред останалите клубове в битката за Холанд.

Манчестър Сити обезателно търси нов качествен нападател, на когото да разчита дългосрочно, тъй като Серхио Агуеро вече има сериозни физически проблеми и трудно може да се разчита на 32-годишния аржентинец. В много от мачовете напоследък Джосеп Гуардиола е принуден да играе без истински централен нападател. Тези ходове имаха успех в няколко ситуации, но испанецът иска трайно решение на проблема.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА