Last news in Fakti

14 Януари, 2021 00:13 1 343 0

Тотнъм не успя да преодолее Фулъм

  • кейн-
  • кавайеро-
  • тотнъм-
  • фулъм-
  • класиране-
  • издънка-
  • висша лига

Двата тима завършиха наравно - 1:1

Тотнъм не успя да преодолее Фулъм - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм не успя да стигне до пълния комплект от три точки в домакинството си на Фулъм от 16-ия кръг на Висшата лига. Двубоят между двата тима завърши наравно 1:1. „Шпорите“ поведоха с 1:0 през първата част с гола на Хари Кейн, но Иван Кавайеро изравни четвърт час преди изтичането на редовното време.

След ремито Тотнъм е шести с актив от 30 точки, докато Фулъм продължава борбата си за оцеляване. „Котиджърс“ 18-ата позиция в класирането с 12 пункта.

Домакините диктуваха случващото се на терена от самото начало. В 7-ата минута Серхио Регилон получи добра възможност за удар, но прати топката над вратата. Десет минути по-късно Хьон-Мин Сон засече центриране, но не успя да насочи добре топката към ъгъла на вратата и стражът на гостите Алфонс Ареола се намеси.

В 24-ата минута отново Ареола се намеси ключово след удар с глава на южнокорееца. Секунди по-късно Серхио Регилон намери в наказателното поле Хари Кейн, който не остави шансове за стража на гостите.

В 35-ата минута Рубен Лофтъс-Чийк бе намерен с дълго подаване, но ударът не бе точен. В 72-рата минута Сон бе много близо до удвояването на преднината на Тотнъм, но неговият удар се отби от гредата.

Само две минути по-късно равенството бе възстановено. Автор на гола за Фулъм бе Иван Кавайеро, който засече с глава центриране и прати топката в мрежата зад Юго Лорис.

В последната минута от редовното време Серхио Регилон прати топката в мрежата на гостите и Тотнъм избухна в радост, която не трая дълго, тъй като страничният съдия бе вдигнал високо своя флаг и сигнализира за засада.

В крайна сметка резултатът до края остана непроменен и двата тима добавиха по точка към активите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА