Last news in Fakti

26 Януари, 2021 10:22 2 758

Задава се революция в разплащанията за онлайн хазарт

  • онлайн-
  • хазарт-
  • казино-
  • winbet

Сайтовете за залози постоянно разширяват списъка си с методи за депозиране и теглене на пари

Задава се революция в разплащанията за онлайн хазарт - 1

Когато става въпрос за избор на сайт за онлайн залози, един от основните критерии за потребителите е какви платежни методи предлага всеки букмейкър. Понякога цялото старание на букмейкърите да предложат добри оферти, пазари и коефициенти бива опропастено с липсата на удобни за конкретния потребител платежни методи. Сайтовете за залози обаче са наясно с това и постоянно разширяват списъка си с методи за депозиране и теглене на пари.

Любопитен факт е, че от април месец миналата година в букмейкърите и казината на територията на Великобритания вече не може да се депозира с кредитна карта. Комисията по хазарта в страната налага тази мярка с цел да ограничи пристрастените към хазарта да губят пари. Освен голям шок за повечето потребители, това решение бе и удар по букмейкърите, които бързо трябваше да увеличат списъка с алтернативи.

По нашите земи подобна забрана няма, поне на този етап, но въпреки това, родните букмейкъри също се стараят да са в крак с всички актуални тенденции и ярък пример за това е сайтът на уинбет, който непрекъснато се опитва да улесни за потребителите си процеса за депозиране и теглене на пари. Букмейкърът вече предлага седем различни начина за депозиране, след като в края на миналата година въведе новата опция за депозит чрез А1. Сами се досещате, че става въпрос за партньорство с точно този мобилен оператор, макар че лично маркетинговия мениджър на уинбет изрази надеждите си, че тази услуга скоро ще бъде налична и за потребителите на другите мобилни оператори в страната.

Всичко, което е необходимо да се направи е да се избере опцията за депозит чрез А1, след което да се въведе телефонен номер към мобилния оператор, на който пък мигновено ще бъде изпратен SMS с код за потвърждение. Той трябва да бъде въведен в съответното поле и парите незабавно ще се добавят към сметката ви в сайта. Разбира се, сумата на депозита ще се причисли автоматично към месечната ви сметка за телефон. Друга важна подробност е, че по този начин може да депозирате 10, 20 или максимума от 30 лева, като при него ще получите и допълнителни 15 лева под формата на бонус.

Налични в сайта са още и опции за депозиране като ePay, EasyPay, Cashterminal и Skrill, като при всички тях трансферът също е незабавен и на практика няма максимум на вложената сума. Разбира се, тук са и добрите стари методи за депозит и изплащане чрез дебитна/кредитна карта, както и чрез банков превод, който обаче може да отнеме от 2 до 10 работни дни.

Отправяйки поглед към близкото бъдеще, то на хоризонта се показват и бикойн разплащанията, като вече има онлайн букмейкъри и казина, които предлагат тази услуга, но не и в България. Поради предимствата на блокчейн технологията, разплащането с криптовалута изглежда като изключително надеждно и сигурно, като ограничава и потенциалните хакерски пробиви, тъй като тя представлява огромна база данни от финансови транзакции, при които информацията е криптирана, но в същото време се предлага прозрачност и сигурност на всяко плащане, както и нужната поверителност за играчите. Разплащането с криптовалута вече започна да се налага от букмейкърите, които както винаги са отворени към иновации и подобряване на услугите си, но истината е, че към момента, то все още е в процес на популяризиране сред потребителите.



Свързани новини