Last news in Fakti

27 Януари, 2021 11:27 1 868 1

Макгрегър и Мейуедър ще правят реванш на круизен кораб

  • макгрегър-
  • мейуедър-
  • реванш-
  • круизен кораб-
  • хонорар

Двете звезди на бойните спортове преговарят за мач помежду си, който да бъде с награден фонд от един милиард долара

Макгрегър и Мейуедър ще правят реванш на круизен кораб - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовият реванш между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър ще се състои на необичайно място, пише в. „Сън“. Преди няколко дни стана ясно, че двете звезди на бойните спортове преговарят за мач помежду си, който да бъде с награден фонд от един милиард долара.

Сега британският таблоид информира, че битката между двамата ще се проведе на борда на огромен круизен кораб край бреговете на Саудитска Арабия.

Идеята за боксов двубой на борда на кораб можеше да се осъществи и с българско участие. През миналата година промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви идеята си мачът на Ей Джей и Кубрат Пулев да се състои на плаваща територия. Както е известно, в края на декември Джошуа победи Кобрата в „Уембли Арина“.

Както е известно, на 26 август 2017 г. Мейуедър победи Макгрегър. Тогава наградният фонд беше 662,5 милиона паунда. Това е вторият най-скъп боксов мач в историята. Първото място се държи от битката между Мани Пакиао и Флойд Мейуедър през 2015 г. - 678 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    НИЕ ,КОИТО СМЕ ПРОЧЕЛИ ДЖЕК ЛОНДОН -ЗНАЕМ ,ЧЕ ТРЕТИЯ МАЧ ЩЕ СА ПРОВЕДЕ НА " МАКЧУ ПИКЧУ " И ПАРИТЕ- Х З !!! А , КОЙ ОТ КОГО ПЕЧЕЛИ -УВАЖАЕМИ !?!?!?!?!?