Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 05:15 1 273 2

Джеко иска да напусне Рома след края на сезона

  • фонсека-
  • рома-
  • напускане-
  • договор-
  • сезон-
  • конфликт-
  • джеко

Босненецът не може да преживее конфликта с треньора на "вълците" Пауло Фонсека

Джеко иска да напусне Рома след края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Един Джеко иска да прекрати договорните си взаимоотношения с Рома след края на настоящия сезон, твърди „La Repubblica“. Босненският футболист влезе в сериозен конфликт със старши треньора Пауло Фонсека, заради което му бе отнета капитанската лента.

Според информацията, Джеко ще поиска прекратяване на сътрудничеството си с Рома след края на сезона и ще се опита да си намери нов клуб, но ще бъде много внимателен с действията си. Нападателят първо ще се опита да си намери нов отбор, който да му гарантира приблизително същата заплата, която получава в момента в Рома (7,5 милиона евро на година) и след това ще иска прекратяване на споразумението с „джалоросите“.

Джеко има договор с Рома до лятото на 2022 година, но на този етап изглежда много малко вероятно той да го изпълни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вито Андолини

    0 1 Отговор
    Този босненски рязан сиганин, подобно на всеки друг такъв си е изгубил разсъдъка. На 35 години взима такива пари, има договор за още година, той тръгнал да си търси друг отбор. Ало, Онуфри! Тези 7,5 милиона за следващия сезон няма кой да ти ги даде за следващите 5 години, ако си решил да играеш толкова дълго. Ще излезе, че Бейл е най-умният ритнитопковец в света, щом играе голф на аматьорско ниво и му плащат 17 милиона чисти за това. Чудя му се с тази кратка авантюра, която предприе с Тотнъм. Сигурно беше решил да разнообрази скучното ежедневие..

    Коментиран от #2

  • 2 Сиганин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вито Андолини":

    Гладен никой не ти иска мнението,можеш да си измиеш задника