Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 19:44 1 747 3

Милан реши дали да предложи нов договор на Ибрахимович

  • милан-
  • убеждение-
  • договор-
  • предложение-
  • ибрахимович-
  • форма

Впечатляващата форма на Ибра е убедила ръководството на "росонерите" да му предложи нов контракт

Милан реши дали да предложи нов договор на Ибрахимович - 1
Снимка: БГНЕС

Впечатляващата форма на Златан Ибрахимович е убедила ръководството на Милан да му предложи нов договор, пише Фабрицио Романо в седмичната си колонка за CBS Sports. 39-годишният нападател има 16 гола в 17 мача във всички турнири през този сезон и безспорно е лидерът в състава на Стефано Пиоли.

Директорите на Милан се надяват нападателят да поведе отбора при очакваното му завръщане в Шампионската лига през следващия сезон. Самият Ибрахимович не е записвал мач в турнира от пет години насам, когато носеше екипа на Пари Сен Жермен. Неговият договор с лидера в Серия “А” изтича в края на сезона и все още не е ясно дали ветеранът ще има желание да го поднови. Той многократно е повтарял, че при завръщането си на “Джузепе Меаца” преди година му е бил предложен 18-месечен контракт, но играчът само е поискал споразумението да бъде само за 6 месеца. Също така Златан неведнъж призна, че миналото лято е искал да се откаже от футбола, за да може да се прибере при семейството си в Швеция, но все пак е бил навит от Пиоли да преподпише и за тази кампания.

Сега най-вероятно всички в клуба отново ще впрегнат усилия да го убедят да продължи своя престой в гранда от Милано.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jiv

    19 3 Отговор
    Велик е Ибра
  • 2 Хърватин

    3 10 Отговор
    39 години са си цифра в спорта! Опита е едно, а физиката и късмета друго - време е да стане шахматист!

    Коментиран от #3

  • 3 Бой-COVID-59

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хърватин":

    А ти научи граматиката, че се излагаш...