Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 17:16 1 802 2

Манчестър Юнайтед иска да счупи трансферния си рекорд

  • манчестър юнайтед-
  • уудуърд-
  • рекорд-
  • счупване-
  • трансфер-
  • имена-
  • солскяер

Ръководството на "червените дяволи" иска да привлече поне две големи имена

Манчестър Юнайтед иска да счупи трансферния си рекорд - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Удуард е готов да похарчи "значителни суми" през лятото, за да доведе на "Олд Трафорд" две големи имена, пише teamtalk.com, позовавайки се на Manchester Evening News. Според публикацията норвежкият мениджър на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер иска нов централен защитник, с помощта на който тимът да заиграе на друго ниво и да превърне отбора в сериозен претендент за титлата.

Въпреки че Манчестър Юнайтед заема второ място в класирането в момента, тимът е допуснал цели 30 гола във вратата си в 23-те изиграни до момента кръгове от първенството. В горната половина на таблицата само един тим - Лийдс, е допуснал във вратата си повече голове - 38. Скъпоструващият Хари Магуайър и Виктор Линдельоф не са докрай убедителни и ето защо Удуард е готов да удовлетвори желанието на Солскяер за нов централен бранител. Очакванията са Юнайтед да се прицели през лятото в централен защитник, който вероятно ще струва между 25 и 50 милиона паунда, отбелязва teamtalk.com.

В същото време "червените дяволи" имат нужда и от нов класен нападател и именно за такъв тип футболист Удуард е готов да счупи трансферния рекорд на клуба, посочва Teamtalk. От Юнайтед са твърдо решени да доведат в клуба голямо име в атака, което да бележи голове за тима с години напред, дори да се наложи да похарчат рекордна сума, за да постигнат това. В момента тимът разполага с опитния уругвайски голаджия Единсон Кавани, но този уикенд той навършва 34 години.

Въпреки че не се споменават конкретни футболисти, едно име, които би отговаряло идеално на търсения от "червените дяволи" профил е Ерлинг Холанд. 20-годишният норвежец в момента блести с фланелката на Борусия (Дортмунд), а освен всичко друго Солскяер го познава изключително добре, тъй като му е бил треньор в Молде.

Рекордът за входящ трансфер на Манчестър Юнайтед в момента е 89.3 милиона паунда, платени за френския халф Пол Погба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    3 0 Отговор
    ... махнете слабака Магуаър
  • 2 LIVERPOOL

    1 1 Отговор
    Е по голям отбор от М.Ю. ! FOREVER !