Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 19:58 1 588 0

Манчестър Сити с интересна тактика, с която иска да си осигури подписа на Меси

  • меси-
  • подпис-
  • тактика-
  • лансиране-
  • публичност-
  • псж-
  • барселона-
  • трансфер-
  • конкуренция

"Гражданите" няма да лансират публично желанието си да привлекат аржентинеца

Манчестър Сити с интересна тактика, с която иска да си осигури подписа на Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Сити все още смята, че е фаворит за подписа на голямата звезда на Барселона Лионел Меси. Въпреки че напоследък се шуми много повече около Пари Сен Жермен, когато се спекулира за бъдещето на аржентинеца, от "Етихад Стейдиъм" продължават да работят в посока на грандиозния трансфер. "Гражданите" са решили да използват категорично различна тактика от тази на парижани, които залагат на агресивния подход. Примерите за последното вече станаха достатъчно много. От "Парк де Пренс" през няколко дни заявяват в директни изказвания, че искат Меси в отбора. Това вече направиха спортният директор Леонардо, новият треньор Маурисио Почетино, Неймар, Анхел ди Мария, Леандро Паредес, Марко Верати и Андер Ерера.

Според ESPN от Манчестър Сити са разбрали, че този агресивен подход не се харесва на самия Меси, който не иска името му да циркулира непрекъснато в медиите по този начин. Аржентинецът заяви, че ще вземе решение за бъдещето си, след като приключи този сезон, когато изтича и договорът му. Източникът твърди, че разговорите между Сити и Меси са започнали през август, когато Ла Пулга подаде трансферна молба. Още тогава Джосеп Гаурдиола е говорил с Меси, за да го убеди, че проектът "Манчестър Сити" си заслужава. Хора от щаба на испанеца поддържат непрекъсната връзка с Меси, но по никакъв начин не го притесняват в момента, уважавайки желанието му да се фокусира върху изявите си на терена.

Активизация на преговорите обаче ще има през март и април. Междувременно от "Етихад" вече са планирали всичко по отношение на цифрите, за да бъдат избегнати евентуалните проблеми с финансовия феърплей.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА