14 Февруари, 2021 17:20 2 051 14

Венцеслав Стефанов: Аз не мълча и няма да мълча!

  • венци стефанов-
  • венцеслав стефанов-
  • съдия-
  • никола попов-
  • димитър бербатов

''Затова питах снощи журналистите за момченцето Бербатов. Той купил ли е една топка за школата на Пирин (Благоевград), където е ритал като малък? Купил ли е една топка на ЦСКА, откъдето тръгна към големия футбол?'', запита президентът на Славия

Венцеслав Стефанов: Аз не мълча и няма да мълча! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изявлението на Съдийската комисия, дошло по-рано днес. Босът на "белите" сподели, че е гледал запис на снощния мач между отбора на Александър Тарханов и ЦСКА и продължава да има претенции относно съдийството на Никола Попов.

"Добре е Съдийската комисия да си направи рекапитулация. Внимателно гледах повторенията – има дузпа за Славия, има ръка в наказателното поле, има нарушение преди гола, има други нарушения, които главният съдия Попов спестява на ЦСКА'', твърди Стеданов.

''И пак питам, защо той свири на ЦСКА два поредни кръга? Това да ми обяснят от комисията. Защо не казват защо? Аз ли да претендирам към тях или те към мен?! Това е телевизор без звук. Те казват, че ще сезират Етичната комисия, а аз кого да сезирам за съдията? Арменския поп ли? Затваря се един порочен кръг. Този съдия ни ощети срещу ЦСКА, срещу Черно море, срещу Лудогорец. Някой трябва да каже, че царят е гол'', продължи той.

''Аз не мълча и няма да мълча! Затова питах снощи журналистите за момченцето Бербатов. Той купил ли е една топка за школата на Пирин (Благоевград), където е ритал като малък? Купил ли е една топка на ЦСКА, откъдето тръгна към големия футбол? Има ли той нормални отношения с хората? Ето това питам. А те ме питат за отоплението и защо играем толкова рано през годината! Седнали за маркетинг да ми говорят и че не съм имал право да питам, само журналистите задавали въпросите, събеседниците нямали право. Чакайте бе, да не съм на разпит в МВР! Защо да не мога да ви попитам и аз? Кой си дава 27 години парите на стадион "Славия"?! Бербатов казва, че не пускам кокала. Ела гризни ти кокала, да видиш как е! Издържай ти клуб 27 години", каза Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    8 4 Отговор
    Къде скри синът ти който дължи милиони на мафията???
  • 2 слабист

    9 5 Отговор
    марш в кочината бе боклук
  • 3 истина е

    12 5 Отговор
    Такива като този мафиот убиха БГ.фубол Наравиха милиони от черно тото !!!
  • 4 Говедо

    8 3 Отговор
    Ти ли ги издържаш ,бе плондер.Назначения от Маджо за шеф.
  • 5 Гост като гост

    7 7 Отговор
    Венци само за Бербатов е много прав.
  • 6 Възмутен

    7 3 Отговор
    Ти хубаво не си мълчиш, ама защо говориш само глупости. Защо си мълчиш за нагласените мачове, защо си мълчиш за мафията в БФС, защо си мълчиш, че националния отбор стана за смях.
  • 7 Несъгласен

    6 4 Отговор
    Момченцето Бербатов е двукратен шампион на Англия, момченцето Бербатов е голмайстор на Висшата лига, момченцето Бербатов е голмайстор на националния отбор, момченцето Бербатов е достигал до три финала на Шампионската лига, момченцето Бербатов има фондация, която е много по-полезна за България от теб и твоята Славия. За да поучаваш и критикуваш някого трябва да си поне на неговото ниво, ако не и повече. На пръсти се броят хората в българския футбол, които са постигнали повече от него и съответно могат да го критикуват. Но ти и Лечков не сте в това число.

    Коментиран от #11

  • 8 Един

    5 0 Отговор
    Големи помияри живеят в тая държава! Безсрамници !!!!
  • 9 Бубулечков

    3 0 Отговор
    Сикаджията само глупости плещи - възрастта не прощава!
  • 10 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    2 0 Отговор
    ЩЕ МЪЛЧИШ!!ШПИОНИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ДОСТЪП ДО БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ДОРИ И КАТО ЗРИТЕЛИ!!ШПИОНИТЕ ВИМАГИ СЕ ВНЕДРЯВАТ ДА ПРЕЧАТ И РУШАТ!!И СТИГА С ТЕЗ ЛУПЕНО ТОПКИ И ЧОРАПИ!!!ВИЕ ЗА ДА КУПИТЕ ЕДНА ТОПКА Е КОПУВАТЕ ЩОТ ЩЕ ВИ СЕ ВЪРМАТ ДВАДЕСЕТ!!
  • 11 съгласен

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Несъгласен":

    Като е шампион на Англия да ходи вАанглия. Дезертьори от националният отбор нямат място тук

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Несъгласен

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "съгласен":

    Той не дезертирал . Принудиха го да напусне с неоснователни упреци и обиди, такива като Лечков и Венци. Теб ако те обвиняват неоснователно, какво ще направиш, ще се защитиш или ще търпиш.
  • 13 лаборант

    0 0 Отговор
    На 4.4. заедно с тиквата да изринем всички мутри. Завинаги.
  • 14 Цървулче

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "съгласен":

    Кой национален отбор - на мутрите ли? Да ходят те да ритат. А той е направил даже много - голмайстор на националния.