Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 16:32 2 064 1

Руският сблъсък на Australian Open бе спечелен от Медведев

  • медведев-
  • australian open-
  • русия-
  • сблъсък-
  • полуфинал-
  • рубльов

Световният номер 4 спечели убедително с 3:0 сета

Руският сблъсък на Australian Open бе спечелен от Медведев - 1
Снимка: БГНЕС

Руското дерби от четвъртфиналите на Australian Open завърши с безапелационен победител. Данийл Медведев надделя над Андрей Рубьов със 7:5, 6:3, 6:2 за 2 часа игра.

Двубоят бе оспорван само до срещата на втория сет, след което Медведев се превърна в господар на корта.

Началната част от срещата в Мелбърн вървеше към тайбрек, когато при 6:5 в своя полза Медведев успя да стигне до пробив и да излезе напред в резултата. Във втория сет Всеки от двамата печелеше подаванията си до 3:3, след което в решителните разигравания Рубльов се пречупи на няколко пъти, допусна пробив и загуби сета.

Настроението в играта на Медведев се повиши и той не срещна никаква съпротива в последния сет. Четвъртият в ранглистата проби първите два сервиса на сънародника си и поведе с 4:0, а след това не позволи да се стигне дори до възможност за брейк и доигра спокойно двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 1 Отговор
    Коментирате-Курдисан мач???Жал ми беше за коментаторът на Евроспорт,сега и за вас!Даже коментаторите в студиото на евроспорт....тактично загатнаха...