24 Февруари, 2021 20:57 1 617 0

Тотнъм бе безмилостен срещу австрийци в Лига Европа

  • тотнъм-
  • лига европа-
  • деле али-
  • волфсбергер-
  • бейл-
  • винисиус

"Шпорите" размазаха Волфсбергер с 4:0

Тотнъм бе безмилостен срещу австрийци в Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм победи австрийския Волфсбергер AK с 4:0 в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа и след 4:1 в първата среща, продължават безпроблемно напред с общ резултат 8:1.

Деле Али откри резултата с красив гол в 11-ата минута, засичайки топката с ножичен удар. В края на полувремето Карлуш Винисиус пък пропусна да удвои след удар от границата на наказателното поле. Втората част започна с претенции за дузпа за австрийците, но реферът даде знак играта да продължи.

Само минута по-късно Тотнъм окончателно уби мечтите на Волфсбергер AK за нещо повече и Карлуш Винисиус вкара за 2:0 след центриране на Деле Али.

Ерик Ламела пропусна да направи резултата 3:0 в 54-ата минута, но 20 по-късно Гарет Бейл успя, след пас на Деле Али, който приключи срещата с красив гол и две асистенции.

Минути преди края Винисиус се възползва от грешка в отбраната на съперника и с удар от границата на наказателното поле оформи крайното 4:0.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА